Ροδαυγή, Άρτα

Ιστοσελίδα: www.marousio.gr

Τηλ: (+30 26830) 71131, 71171, 22685

Κιν τηλ: +30 6932660303

Online φόρμα κρατήσεων

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: mariapap@otenet.gr

Αριθμός κρεβατιών: 30

Ανοιχτό: Όλο το χρόνο

Άφθονο τρεχούμενο νερό όλο το χρόνο, αμέτρητα οπωροφόρα δέντρα και βλάστηση που μοιάζει με τη ζούγκλα σε ορισμένα σημεία, μοναδική θέα στα βουνά Τζουμέρκα και Αγραφιώτικα και κάτω, η κοιλάδα του ποταμού Αράχθου. Σε αυτό το υπέροχο μέρος βρίσκεται η Ροδαυγή. Στο ψηλότερο σημείο του χωριού και ακριβώς απέναντι από τον τόπο όπου ανατέλλει ο ήλιος βρίσκεται το Marousio Lodge.

Στις πρώτες εντυπώσεις ο χώρος υποδοχής/αίθουσα πρωινού είναι νικητής, με αρμονική συνύπαρξη πέτρας και ξύλου. Το τζάκι, η θέα και η εξαιρετική διακόσμηση καθιστούν το σαλόνι ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε και να περάσετε την ώρα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις  και διακοσμημένα με εξαιρετικό γούστο, και τα περισσότερα έχουν το δικό τους τζάκι.

Η φιλόξενη στάση και η προθυμία της Μαρίας Παπαβασιλείου και του αδελφού της Βασίλη να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους τους φέρνουν στο νου την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία στις καλύτερες στιγμές της. Εκτός από το υπέροχο πρωινό με τη μεγάλη ποικιλία από σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει το περίφημο αρωματικό τσίπουρο της ποικιλίας Ζαμπέλα, εξαιρετικές πίτες και μερικές από τις πιο παραδοσιακές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως τραχανά κατσικίσιο ή μοσχαρίσιο. Χτισμένο σε υψόμετρο 750 μέτρων, το καταφύγιο είναι ένας ιδανικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου.